QuBitzz Vision

Mënyra më e mirë për të tërhequr vëmendje

QuBitzz Vision është një hologram që ju ndihmon të shfaqni produktet tuaja dhe të impresiononi audiencën. I lehtë për të konfiguruar dhe përshtatur për çdo mjedis, QuBitzz Vision është i përshtatshëm për përdorim komercial dhe personal.

Përmbajtje Magjepsëse

Kombinimi i objekteve fizike me hologramin bën të mundur krijimin e një efekti i cili tërheq vëmendjen e njerëzve drejt produktit.

E Thjeshtë dhe e Përshtatshme

Hologrami mund të vendoset në cdo hapësire të biznesit apo shtëpisë tuaj, duke e bërë atë të përshtatshëm për cdo ambjent.

Tërhiqni Vëmendje

QuBitzz Vision ju ndihmon të tërhiqni vëmendjen e sa më shumë njerëzve falë mënyrës së tij unike të paraqitjes së të dhënave.

Xham Optik i Një Kualiteti të Lartë

Xhami optik i një kualiteti të lartë j'ua ofron paraqitjen e hologramit në mënyrën më të qartë.

Specifications

Type Width Height Thickness Resolution
Small 60 cm 41 cm 41 cm Full HD(1920 x 1200)
Medium 60 cm 160 cm 41 cm Full HD(1920 x 1200)
Large 160 cm 240 cm 160 cm 4 x Full HD(1920 x 1200)

Nxito!QuBitzz  është zgjedhja juaj më e mirë.  Kontakto tani!